Android Telefona Oyun & Program Nasıl Yüklenir



Bilmeyenler için Android telefonlarımıza nasıl oyun/program yükleriz onu anlatacağım.

Bunu neden anlatıyorsun ki, nasılsa Google Play Store'dan yapıyoruz diyebilirsiniz; ama işin güzel kısmı şu ki orada ücretli olan oyunları/programları internet üzerinden indirip telefonumuza bedava yükleyebiliyoruz. Peki nasıl?

1) İşin en önemli kısmı telefonunuzda bilinmeyen kaynaklar kısmını açmanız. Bunu nasıl yapacağız;

AYARLAR - UYGULAMALAR - BİLİNMEYEN KAYNAKLAR kısmına gelip açık hale getireceğiz. Artık telefonumuza atacağımız harici oyun/program uygulamalarını yükleyebileceğiz.

2) Yüklemek istediğimiz oyun ya da programın dosyasını bilgisayarımıza indireceğiz. İsterseniz HD Widgets'in ücretli sürümüyle bir örneğini yapalım. Aşağıda gördüğünüz gibi bu programın fiyatı iki dolar; ama biz bunu tamamen ücretsiz olarak telefonumuza alabileceğiz.



Buradan sayfayı açalım ve uygulamayı bilgisayarımıza indirelim.(Açılan ilk sayfanın sağ üstünde sayaç 5'ten geriye sayacak, bitince SKIP AD/REKLAMI GEÇ diyoruz. Sonra download diyoruz ve masaüstüne atıyoruz)

3) Telefonumuzun USB kablosunu bilgisayarımıza bağlıyoruz. (Telefonunuzda SD Kart olduğunu varsayıyorum çünkü telefonunuzun hafızası düşük olabilir, uygulama yüklenmeyebilir)

4) Bilgisayarımızda telefonumuzun SD kart klasörü açılacak. Oraya indirdiğimiz HD Widgets programını kopyalıyoruz.

5) Klasörü kapatıp telefonumuzun USB kablosunu çıkarıyoruz.

6) Telefonumuzda SD Kart kısmına giriyoruz (Telefonunuzun DOSYALARIM kısmı)

7) Aşağılarda HD Widgets uygulamasını göreceksiniz, onu seçiyoruz.

8) YÜKLE diyoruz ve uygulamamız yükleniyor. Kaydet diyip işlemi tamamlıyoruz, bedava uygulamamız artık telefonumuzda yüklü :)

9) Eksta olarak HD Widgets uygulamasından bahsedeyim. Telefonunuzun ana menüsünde boş bir yere basılı tutup Widget'lar derseniz orada bir sürü farklı seçenek göreceksiniz, işte HD Widgets uygulamasının size sunduğu güzellikler bunlar, güle güle kullanın :)